skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Helemaal Hollands

Helemaal Hollands

Carlo en Leo zijn “Helemaal Hollands”
Twee heren bekend van hun gekleurde jasjes en hun wervelende optredens die altijd één groot feest van herkenning zijn. Op de bühne presenteren ze stampende medleys met de hits van vroeger en nu, afgewisseld met hun eigen repertoire zoals De ober, De arme muzikant en Een ster vernoemd naar jou.
Carlo en Leo zijn in 1999 begonnen in de Hennie Huisman Soundmixshow.Nadat ze eerst onder de naam Move-it met “I SAVE THE DAY” een hit hebben gescoord besluiten ze eind 2005 over te stappen op het Hollandse lied. Dit is het begin van Helemaal Hollands. Na 2 albums, tal van singles en een succesvol medley-album, zijn de mannen niet meer weg te denken uit het nederlandstalige circuit.

1 1

Het jaar 2010 begint voor het duo goed, omdat ze met “De ober” hun allereerste top 10 hit scoren. De single is geschreven door Jan Smit, Simon Keizer (Nick & Simon) en Kees Tol. In september 2010 zal hun derde album verschijnen en ook zijn er plannen om in 2011 weer een medley-album te gaan maken. 2010 is ook het jaar dat Carlo en Leo precies 10 jaar optreden. Of ze dat ook gaan vieren…………………….wie weet

1 1

Gage: €  1.595,-
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

Helemaal Hollands
Back To Top