skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Hans van Rijswijk

Hans van Rijswijk

Hans van Rijswijk is geboren op 27 maart 1947 te Vlaardingen. In 1985 deed hij mee aan een soundmixwedstrijd in de Scheveningse strandtent “Peukkie” als Koos Alberts die op dat moment de hitsingle had “Ik verscheurde je foto”.

1 1

Hans won deze soundmixwedstrijd en mocht, drie weken later, in diezelfde zaak samen met Koos Alberts zingen.

De keuze van Hans om Koos Alberts te imiteren was omdat Hans op dat moment heel erg veel op Koos leek. Vanaf dat moment ging Hans als tweede Koos Alberts door het leven.

Dit veranderde echter toen Koos Alberts het ongeluk kreeg waarbij hij in een rolstoel terecht kwam. Aan het imiteren van Koos kwam toen een einde.

Tijdens een skivakantie in het Oostenrijkse Westendorf leerde Hans Rob van Holland kennen, de toenmalige zanger van Gerrys Inn in Westendorf.

Van Rob heeft Hans de kans gekregen om bij Gerrys Inn te komen zingen als apresski zanger. Dit heeft Hans tijdens zijn vakantie tien jaar gedaan.

In die tijd werd er een nieuwe apresski tent geopend, genaamd de Muskitto Bar, waar Hans werd gevraagd te komen zingen. Hans vond dit een nieuwe uitdaging en is toen voor Claus (de eigenaar van die bar) gaan zingen. Dit doet hij inmiddels in zijn vakanties al weer 17 jaar. In de Muskitto Bar is de hit “Beste Bill” ontstaan. Die Hans soms wel drie keer op een avond moest zingen.

Tijden veranderen en daarmee ook de muziek. Doordat de muziekband van Beste Bill niet meer van deze tijd is, en aangezien Hans met zijn tijd mee wil gaan, heeft hij Beste Bill in een nieuw jasje gestoken.

Beste Bill is een hit in de Muskitto Bar en misschien ooit nog eens in Nederland!

1 1

Op aanvraag

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

Back To Top