skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
esmee denters

Dave Roelvink

Esmee Denters is een van ’s werelds eerste YouTube-sterren. Ze zingt, neemt dat op met een webcam, zet het online en haar filmpje komt bijJustin Timberlake terecht. Hij ziet wel wat in de zangeres en haar carrière staat direct op de rails.

Esmee Denters is eigenlijk de eerste echte YouTube ster. Door zelfgeplaatste filmpjes op de website te zetten, groeit ze al snel uit tot een echte ster. De amateurfilmpjes worden miljoenen keren bekeken.

1 1

Sprookje

Het is een sprookje. Een meisje uit de provincie die thuis voor de spiegel covers zingt en deze opneemt, op Youtube knalt, en vervolgens ontdekt wordt door popgod Justin Timberlake. Het is een uniek verhaal. Onderhand is Denters al de heel wereld over gereisd en heeft – toch wel als mijlpaal – opgetreden bij Oprah Winfrey. Want als Oprah van je houdt, dan houdt heel Amerika van je.

YouTube

In augustus 2006 maakt Esmee een profielpagina aan op YouTube waar zij haar eigengemaakte filmpjes van haarzelf op plaatst en aan het begin 2007 dienen de eerste platenmaatschappijen zich al aan bij Denters. Uiteindelijk kiest zij voor Tenman Productions, het label van Justin Timberlake. Het YouTube-filmpje waarin Esmee ‘What Goes Around’ van Timberlake zingt en waarin Justin himself op het einde zijn opwachting maakt is meer dan 20.000.000 keer bekeken.Nog voor haar debuutalbum uitkomt, heeft Esmee Denters al in het voorprogramma gestaan van Justin Timberlake en Enrique Iglesias.

Outta Here

In 2009 komt het debuutalbum uit van Denters, getiteld Outta Here. De eerste single heet ook ‘Outta Here’ en wordt een hitje in Nederland, maar ook zeker daarbuiten. Vele optredens volgen, zo tourt ze mee met de poprockband Honor Society door de VS en Canada, verzorgt ze een optreden op EuroSonic/Noorderslag 2010 en nog veel meer. Ook duikt ze op verschillende platen op als gastzangeres.

Love Dealer

Samen met haar muzikale vriend Justin Timberlake neemt ze het nummer ‘Love Dealer’ op en deze song komt eind mei 2010 uit als single. Doordat er kleine previews op de site van Denters verschijnen en door een interview met Timberlake bij de Amerikaanse zender Entertainment Tonight onstaat er een kleine buzz rondom ‘Love Dealer’.

1 1

Gage: € 2.975,-
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

Esmee Denters
Back To Top