skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
DJ Showcees

Dj Showcees

DJ Showcees (Cees Ruseler) geboren op 7 juni 1986 in het altijd mooie en gezellige Noord-Hollandse dorpje “De Rijp”. Op jonge leeftijd was hij gek op muziek en liep hij mijn zijn band recorder de straten onveilig te maken. Op 17 jarige leeftijd kreeg hij de verslaving pas echt te pakken en begon zicht in te leven in het DJ wereldje. Één ding wist hij zeker “Als ik draai moet het altijd een feest zijn”

1 1

De eerste kans! Na heel wat oefenen en herrie maken in huize Ruseler mocht hij voor het eerst zijn kunsten vertonen in De Oude Herberg in De Rijp. Vol zenuwen en goede moet wist hij op zijn eerste dag al goed in de smaak te vallen. Het balletje begon snel te rollen en hij werd uitgenodigd door Drive in Show “Tropical Passion” waar hij in korte periode heel veel all-round ervaring op heeft gedaan. Ook hoorde verschillende kroegen zijn naam voorbij komen O.A. De Kaasmarkt in Hoorn waar hij al snel resident DJ werd. Na verschillende kroegen in Noord-Holland werd DJ Showcees (toen nog DJ Kippie) gevraagd om een seizoen te draaien in het Veronica Snowcafé in Tignes en Les 2 Alpes (Frankrijk). Tijdens de Après-ski in Les 2 Alpes kwam er een collega naar hem toe en zei “je maakt er altijd wel een showtje van het Cees” en zo ontstond de naam DJ Showcees. Begin 2010 heeft DJ Showcees besloten zich allen nog maar te richten op de muziek en zetten zijn normale baan aan de kant en koos voor het nacht leven.

In 2011 werd DJ Showcees genomineerd voor de Populairste opkomende feest DJ van Nederland waar hij met een paar stemmen verschil van de nummer 1 en 2 er vandoor ging met de 3e plaats Sinds 1 Januari 2012 is DJ Showcees één van de 52 Weken Feest DJ’s geworden. Samen met zijn collega’s DJ Coenio, DJ Michelski, DJ Patjoo, DJ Roy van Brink, DJ Tomba, DJ Cortizo, DJ Jarnoo en DJ Elmar maken zij deel uit van het grootste feestproject van Nederland dit allemaal onder leiding van feestzanger Peter Loree (voormalige zanger van Het Feestteam) Elke week in 2012 brachten zij een nieuwe feestplaat uit. Ook maakt DJ Showcees samen met DJ Elmar en Pete Loree de 52 wekenfeest radio.
Vandaag de dag is DJ Showcees te vinden in veel verschillende kroegen binnen Nederland, maar ook zal je hem vaak tegen komen op je vakanties naar Oostenrijk, Italie, Griekenland. Spanje en noem maar op. DJ Showcees heeft 1 motto: Groot worden door klein te blijven.
Of het nou gaat om 70’s 80’s en 90,s of Après-ski, Dance Classics, Goud van Oud, Puur Hollands of de top 40 hits !! Door zijn vele ervaring in binnen en buitenland is één ding zeker met DJ Showcees is het altijd feest!!!!

Party Awards
2011 #3
2012 #2
2013 #2
2014 #3
2015 #4

1 1

Gage: € 595,-
Tijdsduur: 4 x 60 minuten

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

DJ Showcees
Back To Top