skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
dj bee

DJ Bee

Allround Party En Kids DJ/ Presentator/Animator

1 1

Deze spontane DJ kom je werkelijk overal en op elk podium wel tegen!
Veelzijdig, energiek, ervaren en uiterst allround!
Dj Bee is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Nederland en ver daarbuiten;
als de foutste Dj van Nederland draait hij regelmatig samen met “Het Foute uur Live (Q-Music), in het verre Oostenrijk is hij 1 van de vaste gezichten van de beroemdste apresski zaken van Tirol: Gerry’s Inn (Westendorf) en Schatzi’s (Kirchberg), tourt hij als support-act samen met de beste ABBA Tribute band langs onder andere alle Fletcher Hotels!

Daarnaast is hij ook onbetwist de leukste, vrolijkste en meest ervaren Kids DJ van Nederland.
Niet voor niets staat en stond hij op de grootste Kinderevenementen van Nederland; waaronder o.a. Legoworld en de Pokemon-dagen, trad en treed hij op in de leukste (indoor-) pretparken van Nederland ( Land van Ooit, Walibi en Ouwehands Dierenpark), werkt(e) hij voor bijna alle belangrijke nationale Kidszenders: oa. Foxkids, Jetix, Disney XD en The Disney Channel en heeft hij diverse grote roadshows voor kids (o.a. Footlocker Street Experience, Adidas Street Hoops ) gepresenteerd!
Een nieuw hoogtepunt in zijn KIDS DJ carrière is als DJ Bee aan de slag voor RTL 4’s TELEKIDS en hij te zien is als TELEKIDSdj On Tour!

Meest kenmerkende aan zijn optredens: de grote interactie met het publiek waardoor u als organisator de tapkraan op scherp kan zetten en het dak er onherroepelijk af gaat! Dj Bee was/is actief in diverse danscafé, uitgaansgelegenheden en discotheken: oa.: danstheater “Feestpaleis” (Gent, BE), “Casino” (Breskens, NL), “Disco Love” (Kloosterzande, NL). Danscafé “De Praam” (Aalsmeer, NL), “Beekman & Beekman” ( Deurne, NL), Café “Walzicht” ( Woerden, NL) Uitgaansgelegenheid “Metro” (Deurne, NL), Uitgaansgelegenheid “Bollee” (Rhenen, NL), Danscafé “D’ Olde Smidse” ( Schagen, NL), Feestburcht 8terhoek Arena (Dinxperlo, NL) en was hij de vaste Jock bij evenementen en party’s in het roemruchte Partycentrum “De Ster” ( Nieuwkuijk, NL)

Op grote landelijke events zoals “De Langste Nacht” (Flanders EXPO, Gent BE), Geels Nieuwjaarsparty ( BOB’s – Uitgeest), “Mega (Millennium) Party’s” (NL), Danceparade (Middelburg, NL), “Visserijfeesten” in Yerseke /Breskens, City of Dance (Middelburg, NL), “Het Grote Kerstfeest” ( Maastricht), “Serious Request Tour” voor Jumbo/Coca Cola door ’t hele land, etc. kon/kan je hem aan t werk zien!
Maar ook bij grote landelijke drive-in- en roadshows: o.a. “Partymixers On Tour” ( Dubbel Friss) als sidekick bij “dj’s Wipneus en Pim”, “Radio 10 Gold” Drive – in show en “Het Feestcafe On Tour” .

Ook komen er diverse singles uit “Holland draait door “ en “De Zeeuwse Alp” beiden werden goed opgepikt zowel regionaal als landelijk! ( Met de Zeeuwse Alp een remix van Alp voor de Zeeuwse Kust van Zeeuwse Peter) bereikte hij de nummer 3 positie in “de Après-ski Clips Top 40” en stond er meer dan 4 maanden in! Deze Dj werd natuurlijk in het feestcircuit opgemerkt en een nominatie bij de PartyAwards bleef dan ook niet uit.

“Als tie gaar is” en “Met de leeuw naar de sneeuw”  “Who the fuck is Alice “ en “Disney medley” (Feestchaos) worden vervolgens uitgebracht en zijn allen dikke Apres-ski hits in Tirol!

“Met de leeuw naar de sneeuw” Is overigens een apres ski knaller samen met de ongekroonde koning van de Apres Ski DJ Cor, die zelfs ’n nationale hitstatus krijgt.
Erkenning volgt ook als hij wordt bekroond met de titel “best opkomende party dj van Nederland”tijdens het jaarlijkse Partyawards Gala

Stilzitten is dus geen optie voor deze drukke jock!
Wanneer staat hij bij jou op het podium?

1 1

Gage: € 695,-
Tijdsduur: 1 x 4 uur

Youtube

Actueel

Back To Top