skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
ca

DIE CAPPUCCINOS

Met vier albums in de Duitse internationale album charts, de hitsingles “Party auf dem Mond”, “Wie geil ist dass denn”, “Rosanne” en “Lass uns lieben”, drie keer de Smago Award in de categorieën “Beste Band”, “Beste Videoclip” en een award voor het gehele project en team Die Cappuccinos, behoren zij tot de grote acts uit Duitsland. Mede hierdoor zijn Die Cappuccinos een graag geziene groep in de uitzendingen van de grootste tv shows in Duitsland.

Na de geweldig succesvolle negen jaar in Duitsland en de successen in Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Spanje en Italië, wordt het nu ook tijd voor Nederland en België!

De revelatie uit Duitsland gaat ook de Nederlandse markt op! Na een eerste kennismaking tijdens “Das Coen und Sander Fest” is het nu tijd voor de rest van het Nederlandse feestpubliek. Zo hebben zij ook reeds succesvolle optredens gedaan gedaan bij o.a. het Zwarte Cross festival, het Schlager Symphonica Concert, live met Guido’s Orchestra (bekend als vast orkerst tijdens de Symphonica in Rosso concerten). Inmiddels hebben Die Cappuccinos hun 1e Nederlandstalige single ‘ Ik ben verliefd ‘ uitgebracht die in de playlists van alle lokale en regionale stations voorkomt en de 2e single komt eraan!

Eind maart ’18  hebben zij in Oostenrijk op diverse Aprés Ski locaties opgetreden,  zoals tijdens de feestweek in Brixental en omliggende plaatsen, en hier ging het dak eraf!

Gage: € 1.750,-
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

Back To Top