skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
def-rhymz

Def Rhymz

De in Rotterdam getogen Dennis Bouman rapt zowel in het Nederlands als in het Engels.

Bouman wordt, inmiddels met de artiestennamen Def Rhymz en Def de Rijmer, Nederlands Kampioen rappen. Hij is dan zestien

Def Rhymz, inmiddels actief als presentator op feesten en als stand up comedy-artiest, tekent een platencontract bij Top Notch. Bouman is een oude bekende van Top Notch-baas De Koning van de tijd dat deze nog presentator van radioprogramma Villa 65 was. De eerste single bij Top Notch heet Doekoe en is mede gecomponeerd door gitarist Menno Koning. Het nummer wordt een gigantische hit en staat aan het einde van het jaar op nummer één. Daarnaast vervult Def Rhymz een gastrol op de nieuwe single van The Postmen: de Doe Maar-cover De Bom.

1 1

De videoclip bij Schudden, het tweede nummer van de single Puf, staat in januari en februari wekenlang op 1 in de playlist van clipzender The Box. Def Rhymz verlaat platenmaatschappij Virgin en sluit een contract met EMI/Dino. De single Puf/Schudden behaalt de eerste plaats van de hitparade. De nieuwe oplage van de cd De Goeiste, omgedoopt tot De Allergoeiste, bevat een extra cd met ondermeer videoclips en voicemailteksten. Def Rhymz neemt samen met Patty Brard een nummer op.

1 1

Gage: € 1.495,-
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

Def Rhymz
Back To Top