skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
de deurzakkers

De Deurzakkers

De Deurzakkers: “Het feest kan beginnen!”
Willem van Schijndel
Clemens van Bracht

Het duo “De Deurzakkers” is een begrip in ons land als het gaat om het maken van feeststemming.
Feesten en partijen zijn steevast een succes als Clemens en Willem op het podium verschijnen… en dat al ruim 35 jaar.

1 1

Het moet al gek gaan wil je geen nummer van de heren mee kunnen zingen. “Het feest kan beginnen”, “Zak es lekker door”, “Het is hier binnen beter dan buiten”, “Doe ’n stapje naar voren”, “Doe ze thuis de hartelijke groeten”, en “La-la-la van Strauss”, ook wel de “Straussmedley” genoemd, zijn liedjes die iedereen kent. Ook het zomers getinte, in 2010 uitgebrachte “Dushi Dushi” is een feestknaller van de bovenste plank.
Naast deze hits zorgen de gezellige Hollandse medley’s uit hun repertoire voor een geweldige sfeer tijdens de optredens. De medley “Feest op het plein”, met o.a. C’est la vie, Leve de lol en ’t Dondert en ’t bliksemt. De “Kermismedley” met o.a. Jij bent de zon of de “Party mix” met o.a. Ik meen ‘t, Marina en Zijn het je ogen. Fantastische hit-medley’s, die tijdens hun live optredens het feest completeren.

“Feest in de tent” is en blijft het uitgangspunt van “De Deurzakkers”. Het hele jaar door gaan de optredens door en… zodra hun lijflied “Het feest kan beginnen, want wij zijn binnen” wordt ingezet is het overal feest.

1 1

Gage: €  1.975,-
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

De Deurzakkers
Back To Top