skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Danilo

Danilo

Danilo (22 juli 1997) is in korte tijd uitgegroeid tot een landelijk bekende artiest met een drukke agenda en optredens door heel Nederland.

Bij het RTL programma “The Voice Of Holland” heeft Danilo aan het grote publiek laten zien dat hij een top artiest is met een geweldig fijne stem. Onder leiding van coach Lil’ Kleine overleefde hij ronde na ronde en haalde hij de live shows waar meer dan een miljoen mensen Danilo zullen gaan zien. Marco Borsato complimenteerde hem al en noemde hem de nieuwe generatie Nederlandstalige zanger.

Zingen is Danilo zijn grote passie en nog voordat hij kon praten had hij al een microfoon in de hand en zat hij als 5-jarige bij Andre Hazes op schoot tijdens een optreden om samen met hem een nummer te zingen.

Naast zijn eigen nummers zingt Danilo covers van o.a. Jan Smit, Andre Hazes, Wesly Bronkhorst en Tino Martin. Zo kan en zal  hij voor ieder evenement, in overleg met de opdrachtgever, het juiste repertoire samenstellen van modern uptempo tot meeslepende meezingers .

Gage: € 795,- incl M-/A-set
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

Danilo
Back To Top