skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
coole piet diego

Coole Piet Diego

Ook dit jaar brengt Diego weer een bezoek aan ons kikkerlandje. De coolste Piet van Nederland, die afgelopen jaren maar liefst vier nummer 1-hits scoorde, wordt nog populairder dan voorgaande jaren.

Vanaf 7 oktober 2009 speelt Diego voor het eerst de hoofdrol in de nieuwe bioscoopfilm ‘Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot’. De film is het vervolg van ‘Sinterklaas en het geheim van het grote boek’, die vorig jaar door meer dan 300.000 mensen werd bezocht en bekroond werd met een Gouden Film award. Ook is het zeker dat Diego weer terugkeert naar de bekende Club van Sinterklaas, dagelijks te zien om 16.45 uur bij RTL 4. De titelsong zal eveneens geschreven en gezongen worden door Coole Piet Diego.

1 1

Niet alleen de film, maar ook het nieuwe album van Diego ‘Coole hits deel 1’ zal de nodige publiciteit trekken. Op het album staat uiteraard de titelsong van de speelfilm ‘Waar is toch de pakjesboot’. Ook zingt Diego dit jaar, na het succesvolle duet met Gerard Joling uit 2008, opnieuw een duet met een grote ster uit de Nederlandse muziekbusiness, namelijk Patricia Paay. Ze heeft stiekem een oogje op Diego en dat is te horen in de nieuwe hit “Verliefd”. Ook de meiden van Djumbo dragen een steentje bij aan het album. Net als de speelfilm werden de albums rondom Coole Piet Diego allemaal bekroond met goud de afgelopen jaren.

Diego verschijnt rond de Sinterklaasperiode in verschillende TV-programma’s, radio shows en schrijvende media. Ook zullen er vele acties met bladen en radio programma’s gerealiseerd worden.

1 1

Gage: € 2.795,-
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

Coole Piet Diego
Back To Top