skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
tirol

De Supershow uit Tirol !

Met een geheel vernieuwd programma, met onder andere show en sketches, volksmuziek, maar daar- naast ook klassiek en rock, vieren  de Auner met  het Alpenspektakel dit hele jaar hun 45 jarige jubileum. Tijdens vele optredens  presenteren De Auner Alpenspektakel een multimedia show, waarbij met 4 camera’s gewerkt kan worden, een dvd presentatie en digitale effecten zijn op een 4 meter breed beeldscherm te zien.

1 1

Al in het voorprogramma, als de Auner zich met hun traditionele instrumenten op een grappige manier voorstellen, komt de stemming er goed in. Als dan achtereeenvolgens, Sepp de fotograaf, 4 komische schotten, Hutuh de oermens met zijn digeridoo, de Policeman en Don Francesco de bühne bestormen, is het publiek niet meer te houden. Om de lachspieren gelegenheid te geven te ontspannen zijn er  tussendoor  ook enkele solo’s op een van de 25 instrumenten, bijvoorbeeld; Tiroler Harp, 4 Alpenhoorns, zingende zaag, koeienbellen, panfluit  saxofoon…..Alles komt in het programma naar voren, van mondelinge overlevering oorspronkelijke volksmuziek, naar klassiek, tot hardrock toe.

Naast muzikale  extravagant, bij De Auner tot in de finesses geregisseerd zijn er in het tweede deel alleen maar grappige sketches te zien. Het muzikale talent van de toeschouwer wordt in een gastenkapel getest.

Na 2 ½ Uur is deze avond ten einde en bijft deze bijzondere avond nog lang in uw geheugen gegrigft staan.

1 1

Gage: op aanvraag
Tijd: in overleg

Back To Top