skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Anita Meyer

Anita Meyer

Anita Meyer staat al meer dan 30 jaar aan de top als zangeres in Nederland. In 1976 brak zij landelijk door met Hans Vermeulen’s The Alternative Way en daarna volgde een glansrijke muziekcarrière met vele hits en hoogtepunten. Met name het mega succes van Why tell me why (1981) en de concerten met Lee Towers in een uitverkocht Ahoy’ klinken nog volop na in onze oren en harten.

1 1

Toch is Anita Meyer ondanks al het succes altijd dezelfde nuchtere en innemende persoonlijkheid gebleven. Het uitgangspunt van al haar artistieke activiteiten is altijd haar brandende liefde voor muziek geweest. Vanuit die passie staat ze dan ook nog steeds veelvuldig op podia in alle uithoeken van Nederland. Omdat Anita Meyer vooral wil doen wat ze leuk vindt laat ze zich zo nu en dan verleiden tot nieuwe avonturen. Zo trad ze in 2005 op als teamcaptain in het succesvolle TV programma ‘Het gevoel van…’ en stond ze als speciale gast geprogrammeerd tijdens het TROS Muziekfeest voor een uitverkochte Amsterdam Arena.

Nieuw hoogtepunt in Anita’s imposante carrière vormen de optredens in Ahoy waar zij gedurende 13 dagen een van de sterren was tijdens Musicals in Ahoy’ 2006 naast o.a. de Amerikaanse superster Vanessa Williams. Najaar 2006 voegt zij weer een nieuw hoofdstuk aan haar carriere toe als zij de rol speelt van de oude wijze kat Grizabella in de Joop van den Ende productie CATS.

Naast al deze nieuwe initiatieven gaat Anita rustig door met optreden overal in het land. Want zoals ze zelf zegt ‘Rustig aan doen is niets voor mij en zingen is het leukste wat ik kan doen’. Daarmee heeft deze vakvrouw die al dertig jaar doorgaat als ’s lands populairste zangeres na de doorslaande hitsuccessen uit de jaren ’80 haar nationale nummer-1-status alleen maar verder uitgebouwd. Aanhoudend succes berust nooit op toeval! Hits van Anita Meyer, onder andere: Alternative Way, Why tell me why, They don’t play our lovesongs, Run to me (Lee Towers).

1 1

Gage: € 4.975,-
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

Anita Meyer
Back To Top