skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
andre-hazes-jr

André Hazes

Na zijn succesvolle single met zijn vader ‘Bedankt mijn vriend” krijgt de carrière van Dré Hazes Jr. zijn vervolg. Op 15 mei 2009 kwam de lang verwachte eerste solosingle uit met de titel “Dat weet je”. Met dit liedje slaat Dre Hazes Jr. geheel zijn eigen weg in. Een vrolijk zomernummer met een eigen geluid dat jong en oud aanspreekt en waarmee Dré definitief in de voetsporen treedt van zijn grote voorbeeld, zijn vader.

1 1

Hoewel de 15-jarige Dré veel publiciteit genereert door het succes van zijn vader, wil hij gewoon graag gezien worden als Dré en niet alleen maar als ‘de zoon van’. De eerste solosingle van Dré Jr. werd geschreven en gecomponeerd door Emile Hartkamp en zijn partner Norus Padidar (Schrijvers/Producers van o.a. Frans Bauer, Rene Froger en Marianne Weber).

Dré Hazes Jr. geniet met volle teugen van alle ervaringen en ziet het als een grote leerschool. “Door al deze kansen leer ik ontzettend veel en kan ik me ontwikkelen. Het meest geniet ik toch van zingen, mensen vermaken en in de spotlight staan.

1 1

Gage: € 31.000,-
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

Back To Top